Support
Authorization

Newsletter

  Settings

Mark Bailey (All user's messages)

 

Forums list
New topics
Search
Rules
Help
Login: 
Register

All user's messages
Forum::
Added::Select date in calendarSelect date in calendar
 

Author's messages in topic: 2
Topic: «Radmin Server 3.4 install on XPSP3 guest VM under ESX 5 Problems, Radmin Server 3.4 install on XPSP3 guest VM under ESX 5 - hangs on video hook at install then later "Cannot Start Radmin Server service"» on forum: Radmin 3.x Troubleshooting
Posted:
02/07/2012 06:02:49
Go to
Well, I should have followed up before now. We got it working. As far as the VMs, they are nothing special at all. Very generic virtual hardware config (vmware esxi template defaults for 32-bit Windows XP). But where the problem seems to be is that the .zip download that has server and viewer combined, the server installable hangs (either when run from within the .zip or with the .zip extracted). But, just for grins, I downloaded the standalone server installable .msi, and it installed and ran without a hitch! We tried this same scenario on two other guest VMs and the same result. For some reason, the server installable that is packaged with the .zip would not fly for us. So, our problem is solved, but the .zip is still a mystery as surely if the server installable in the .zip were corrupted, you would have had people screaming about it long before now. We even re-downloaded the .zip. Not saying it might not still be something on our end, but whatever, an FYI for you. Thanks.
Posted:
02/04/2012 08:56:03
Go to
Hello,

We are trying to convert some physical XP SP3 stations to virtual. We use Radmin Server 3.4 extensively for these XP SP3 PCs. To test, we setup a new instance of XP SP3 under our new VMware ESX 5 server. From the vSphere Client console for the XP SP3 VM guest, we installed Radmin Server 3.4 (as we've done lots of times). It goes fine but hangs for a LONG time on the part with it is finishing the install (of the video hook driver it appears - no "screen flash"). When it finally says install complete successfully, and we try and start the Radmin Server service on the XP SP3 VM (virtual machine) guest, it immediately pops up a box that says "Cannot start Radmin Server service". There is nothing in the event logs nor the radm_log.htm - it is like is doesn't get far enough to log anything. I am guessing the issue is with guest VM's virtual video driver. We can run logmein.com and ultravnc just on the guest just fine. How can we figure out why this isn't starting and what caused it to hang for 5 minutes during install?

Thanks,

Mark
Author's messages in topic: 1
Topic: «Slowly install and hangs on XP machines» on forum: Network management general discussion
Posted:
02/04/2012 08:41:58
Go to
Quote
Tamas Gal wrote:
Hi,

I need to install Radmin 3.4 through Deployment Tool on 200 computers. We have some W7 machine, and remote deploying with these machine works very fine. But with XPSP3 PC-s I have problems. The setup process is completed very slowly, and I get the blue "two computer" icon, and it hangs when I attempt to connect to the XP machines. The Activation Server, the Deployment Tool is installed in WS08 R2, I use RDP for access this server, but the XP clients are not virtual machines.



Tamas


Tamas,

We have similar experience. How was this resolved???

Thanks,

Mark
Pages: 1

Radmin 3.5 New!

Windows 8 Compatible

DOWNLOAD

Free for 30 days

BUY NOW

Only $49 per lifetime license
for  50 PCs - $29.8 per remote PC
for 100 PCs - $24.9 per remote PC
for 150 PCs - $23.3 per remote PC
from 200 PCs - $22 per remote PC
Follow us on Twitter
Famatech Corporation Copyright © 1999-2014 Famatech. All rights reserved.